Sensestoria este în același timp un beauty shop și o platformă de educare în skincare.

Trăim într-o epocă în care rutinele de îngrijire a tenului promovate în mainstream media conțîn multe etape doar pentru a introduce produse suplimentare pe piață. Rezultatul este un ten bulversat, încărcat de prea multe componente, care reacționează puternic la agresiunile repetate.

Credința noastră este “less is more” și de aceea ne alăturam curentului #skinimalism.

Acesta aduce în prim plan simplitatea rutinelor și ingredientele de calitate în îngrijirea pielii. Simplitatea o traducem atât în propunerea unor rutine de îngrijire cu puține etape cât și prin produse ce au puține componente în formulă.

Ca parte a curentului #skinimalism venim cu consultanță de specialitate capabilă să identifice ingredientele benefice pentru ten și să evite utilizarea unor produse care nu sunt necesare. Totodată propunem și produse multifuncționale ce se pot folosi pe întreg corpul de la față până la picioare.

Atunci când vorbim de ingrediente de calitate vorbim în primul rând de ingrediente care au trecut testul timpului. Au furnizat rezultate excepționale nu doar câțiva ani ci câteva mii de ani.

Nămolul și sărurile de la Marea Moarta sunt astfel de ingrediente, unice prin cantitatea de minerale care asigură tenului tot registrul de elemente de care are nevoie.

Produsele sunt îmbogățite cu alte ingrediente active, de sinteză sau derivate din plante și îmbunătățesc hidratarea, elasticitatea, suplețea și luminozitatea. În plus au rezultate excepționale în tratamentul problemelor dermatologice severe – psoriazis, dermatite, eczeme, acnee, hiperkeratoze.

Producătorii cu care lucrăm au o reputație impecabilă pe plan internațional și au fost atent selectați după criterii riguroase. Acestea numără printre altele: calitatea ingredientelor, nivelul substanțelor active, studii de specialitate privind eficiența produselor, responsabilitatea față de mediu, netestarea pe animale și eliminarea din formule a substanțelor cu potențial iritant sau alergen.

Astfel ne asiguram că știința, cercetarea și ingredientele inteligente sunt parte integrantă din ritualul de frumusețe pe care îl propunem.