Sensestoria este in acelasi timp un beauty shop si o platforma de educare in skincare.

Traim intr-o epoca in care rutinele de ingrijire a tenului promovate in mainstream media contin multe etape doar pentru a introduce produse suplimentare pe piata. Rezultatul este un ten bulversat, incarcat de prea multe componente, care reactioneaza puternic la agresiunile repetate.

Credinta noastra este “less is more” si de aceea ne alaturam curentului #skinimalism. Acesta aduce in prim plan simplitatea rutinelor si ingredientele de calitate in ingrijirea pielii.

Simplitatea o traducem atat in propunerea unor rutine de ingrijire cu putine etape cat si prin produse ce au putine componente in formula. Ca parte a curentului #skinimalism venim cu consultanta de specialitate capabila sa identifice ingredientele benefice pentru ten si sa evite utilizarea unor produse nenecesare. Totodata propunem si produse multifunctionale ce se pot folosi pe intreg corpul de la fata pana la picioare.

Atunci cand vorbim de ingrediente de calitate vorbim in primul rand de ingrediente care au trecut testul timpului. Au furnizat rezultate exceptionale nu doar cativa ani ci cateva mii de ani.

Namolul si sarurile de la Marea Moarta sunt astfel de ingrediente, unice prin cantitatea de minerale care asigura tenului tot registrul de elemente de care are nevoie. Produsele sunt imbogatite cu alte ingrediente active derivate din plante si imbunatatesc hidratarea, elasticitatea, supletea si luminozitatea. In plus au rezultate exceptionale in tratamentul problemelor topice severe – psoriazis, dermatite, eczeme, acnee, hiperkeratoze.

Producatorii cu care lucram au o reputatie impecabila pe plan international si au fost atent selectati dupa criterii riguroase. Acestea numara printre altele: calitatea ingredientelor, nivelul substantelor active, studii de specialitate privind eficienta produselor, responsabilitatea fata de mediu, netestarea pe animale si eliminarea din formule a substantelor cu potential iritant sau alergen.

Astfel ne asiguram ca stiinta, cercetarea si ingredientele inteligente sunt parte integranta din ritualul de frumusete pe care il propunem.